drukwerk

Drukwerk

Huisstijldrukwerk

Een professionele uitstraling voor uw bedrijf

Van visitekaartjestot briefpapier en van formulieren en etiketten tot mappen en enveloppen. U kunt het zo gek niet bedenken of RDS Repro drukt het voor u. Zo bieden we voor elk soort organisatie – van net startende ZZP’er tot grote, gevestigde onderneming – het juiste drukwerk.

Voor elke oplage
Bij RDS repro is geen order te klein of te groot. 5.000 visitekaartjes of 50 posters? We draaien onze hand er niet voor om en drukken zowel in full colour als PMS.

Bestellen zoals u dat wilt
Wilt u drukwerk bestellen? Dan kan bij RDS Repro telefonisch, via e-mail of online via onze eigen printshop. U bent ook altijd welkom bij ons in Odijk of we komen graag bij u langs. Kortom: ook als het gaat om uw bestelling kunt u met ons alle kanten op.

Promotiedrukwerk

Optimaal opvallen met uw product of dienst

Flyers, folders, magazines of posters; met enkele steunkleuren of in full colour. RDS Repro verzorgt voor u promotiedrukwerk van hoge kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat u opvalt met uw product of dienst.

Elke gewenste afwerking
We adviseren u graag over papiersoort, druktechniek en afwerking. Afhankelijk van oplage en gewenste levertijd drukken we digitaal of in offset. Verder is het mogelijk om uw drukwerk te veredelen met:

  • UV -lak
  • UV-spotlak
  • UV-relieflak
  • Stansen
  • Pregen / warmtepregen
  • Lamineren
  • Variabele tekst / beeld
  • Geurinkt
  • Etc.

Digitaal drukwerk

Voor kleine oplages en snel geleverd

Wilt u uw drukwerk snel geleverd hebben of in kleine oplage? Dan is digitaal drukken de oplossing. Met deze techniek profiteert u snel van betaalbaar drukwerk met een hoge kwaliteit en kleurechtheid. Het is bovendien niet langer nodig om (grote) voorraden van uw drukwerk aan te leggen.

Persoonlijke mailings
Digitaal drukwerk is bij uitstek geschikt voor kleine(re) oplagen van fullcolour drukwerk. Bovendien is het drukwerk eenvoudig te personaliseren, bijvoorbeeld met de naam en adresgegevens van de ontvanger of variabele foto’s. Zo maakt u eenvoudig zeer persoonlijke mailings, die optimaal zijn afgestemd op verschillende doelgroepen.

Contactformulier

Meer informatie? Stuur ons een bericht via het contactformulier.