over RDS repro

Over RDS repro

Over RDS repro
Al sinds 1986 is RDS repro actief als drukker. We kunnen wel stellen dat we zijn uitgegroeid tot toonaangevende partij op het gebied van drukken, printen, plotten, scannen en archiveren. Uiteraard gaan we mee met onze tijd. We gebruiken de modernste apparatuur en nieuwste technieken

Diepgaande kennis
Het team van RDS repro is klein genoeg om flexibel te zijn en groot genoeg om ook grote klanten te kunnen bedienen. Onze medewerkers zijn professionals met diepgaande kennis van druktechnieken, papiersoorten en afwerking van drukwerk. Ook hebben we professionals op het vlak van digitale communicatie in huis.

Persoonlijke aandacht en advies op maat
Waarin RDS repro zich onderscheidt – naast de kwaliteit van het drukwerk – is persoonlijke aandacht voor u als klant. Onze drukkers nemen de tijd om u te adviseren en denken mee over bijvoorbeeld het besparen van porto.

Onze klanten
Stichtingen, scholen, de overheid, reclamebureaus, mkb’ers en grafische collega’s. Klanten uit de meest uiteenlopende sectoren vertrouwen op RDS repro. Voor losse drukwerkopdrachten of fulfilment van volledige campagnes. We zijn ook uw partner voor printen en kopiëren van bouwtekeningen.

Contactformulier

Meer informatie? Stuur ons een bericht via het contactformulier.